Microsoft Temmuz haberleri, Build 2013

Merhaba arkadaşlar,

Biliyorum uzun süre oldu sizlerle bir bilgi paylaşmayalı. Evet doğrudur, hemen nedenini söylemek istiyorum. Geçtiğimiz günlerde oğlumun sünneti vardı ve bazen insan kod yazmayı bırakıp dinlenmek istiyor. Bu dinlenme aslında gerçek anlamda dinlenme değil, bir anlanmda kendini bir kanala odaklayıp , kendi gelişimini sağlama diyebiliriz.

Gelelim haberlere, Visual Studio 2013 sesleri gelmeye başladı. Ayrıca Visual Studio 2012 Update  3 duyuruldu, buradan indireblirsiniz

Microsoftun Build 2013 konferansı San Fransisco da yapıldı. burada Windows 8.1 işletim sisteminin duyurusu yapıldı.  Ben ce en önemli yeniliğin start tuşunun gelmesi deniyor. Ben ce tam olarak değil aslında. Butona tıklıyorsunuz, başlangıç ekranı geliyorr. Ben bunu zaten klavyeden bile yapıyordum. :) Windows 8.1 Buradan inceleyebilirsiniz.

Mobile servislerde kolaylıklar getirilmiş. Az kalsın unutuyordum, Microsoft artık ASP.NET MVC, Web Form, Web Matrix, Web API, ASP.Net gibi çok dallanan teknolojileri tek bir alanda ASP.NET olarak toplamaya karar vermiş. Bunun içinde bu teknolojilerin hepsi olacak. One ASP.NET bence gerekli idi.

Şimdilik görüşmek üzere. Daha yazacak kodlarım var.

Add comment

The file '/Custom/Widgets/Calendar/widget.cshtml' does not exist.The file '/Custom/Widgets/Category list/widget.cshtml' does not exist.The file '/Custom/Widgets/Tag cloud/widget.cshtml' does not exist.The file '/Custom/Widgets/Page List/widget.cshtml' does not exist.The file '/Custom/Widgets/Month List/widget.cshtml' does not exist.